Prophetic Flow TV

Schedule

Prophetic Flow TV

Hide Past Programme

Show Past Programme

Image Time Programme
12:00 am

Shekinah Worship

60 Minute Programme Shekinah Worship Center is a non-denominational spirit-filled multi-cultural Christian congregation with an emphasis on the Word of God, the Love of God, and becoming a House of Prayer.

12:30 am

A Funny Thing happened On My Way To Heaven

30 Minute Program Ginny and Terry have taken Jesus’ charge to “Go into all the world and preach the gospel” seriously. For over 25 years, they ministered in Europe, actually living in England and Poland for 16 of those years. For 10 years they pioneered the drama, “Heaven’s Gates and Hell’s Flames” all over East […]

1:00 am

Beyond Today

30 Minute Program Beyond Today is descended from a magazine of the same name originally published by the Worldwide Church of God (WCG)[3] from 1951 to 1986.[4] UCG split from WCG in 1995 over doctrinal disagreements, and started publishing its own version of The Good News the same year

1:30 am

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

2:00 am

Focus Today

30 Minute Program Focus Today is a one-hour daily interview program. Perry Atkinson, Steve Johnson and Polina Leiser speak with different guests on a variety of topics ranging from counseling and finance to health and spiritual life.

2:30 am

Creation Magazine

30 Minute Program The Creation Magazine LIVE TV program is a ministry of Creation Ministries International featuring cutting-edge science that supports the Bible delivered in a non-technical, visually-rich, discussion-based format.

3:00 am

A Moment with Charles

30 Minute Program Join Prophet Charles for 5 minute sessions bringing us closer to the Lord

3:30 am

Christ in Prophecy

30 Minute Program Christ in Prophecy is the television outreach ministry of Lamb & Lion Ministries which exists to proclaim the soon return of Jesus Christ. While it’s not possible to know the date when Jesus will return, it is possible to know the season of the Lord’s return, and it is this program’s conviction […]

4:00 am

CBHN

with Shiraz Siddique

30 Minute Program Rallying a core group, Shiraz Siddique founded Christian Business Harvest Network to grow the Competence and Confidence of Business Professionals to fulfill their God-given capacities. His motivating and inspirational style nurtures the type of faith that propels people towards a Passionate Pursuit of Purpose. Through practical Business Skillset development, CBHN endeavors to […]

4:30 am

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

5:00 am

Bloom Today

30 Minute Program Fed up with fake Christians? Tired of sweeping your brokenness under the rug? Then our Bloom Today TV show is for you. We discuss taboo subjects. We talk about our pain and the path we took to healing so you can use the fertilizer of your past to Bloom Today. We tell […]

5:30 am

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

6:00 am

Our Jewish Roots

30 Minute Program Our Jewish Roots adheres to Romans 1:16 — To the Jew first and also to the Gentile. The evangelism of unbelievers and the exhortation of believers take precedence over all other activities of this ministry. Our Senior Theologian, Dr. Jeffrey Seif, succeeded Zola at the teaching helm of Zola Levitt Ministries and […]

6:30 am

Dr. Marla

30 Minute Program Dr. Marla is an international TV minister, evangelist, and author! She is a specialist teacher on females in the Bible relating their trials and triumphs to real life. Her messages empowers, uplifts, ignites listeners to embrace God’s Word that says: “Nothing is impossible with God!” She says, “With God it is always […]

7:00 am

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

7:30 am

Faithwalk

with Ron Susek

30 Minute Program FaithWalk is the radio and television outreach of the Susek Evangelistic Association (SEA), a 50-plus-year-old, established, multi-faceted ministry that is committed to the advancement of the Gospel of Jesus Christ by the strengthening and building of the Church. The vision God has placed before our ministry is to equip one million Christians […]

8:00 am

A Moment with Charles

30 Minute Program Join Prophet Charles for 5 minute sessions bringing us closer to the Lord

8:30 am

Shekinah Worship

60 Minute Programme Shekinah Worship Center is a non-denominational spirit-filled multi-cultural Christian congregation with an emphasis on the Word of God, the Love of God, and becoming a House of Prayer.

9:30 am

Dil Ministries International

30 Minute Program Our faithful Lord attests Pastor V. Dill’s ministry with instant signs, wonders and miracles and mega multitudes in the parent Church in Dubai, King’s Revival Church International in the United Kingdom and worldwide with open air Miracle Moments Healing and Blessing Festivals in many nations. The blind see, the deaf hear, lame […]

10:00 am

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

10:30 am

CBHN

with Shiraz Siddique

30 Minute Program Rallying a core group, Shiraz Siddique founded Christian Business Harvest Network to grow the Competence and Confidence of Business Professionals to fulfill their God-given capacities. His motivating and inspirational style nurtures the type of faith that propels people towards a Passionate Pursuit of Purpose. Through practical Business Skillset development, CBHN endeavors to […]

11:00 am

Focus on Israel

30 Minute Program Produced by Proclaiming Justice to the Nations and hosted by Laurie Cardoza-Moore, this weekly series examines Israel’s biblical roots as well as current day events. This program educates Christians about their biblical responsibility to stand with their Jewish brethren and Israel.

11:30 am

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

12:00 pm

Solid Rock Assembly

30 Minute Program Solid Rock Christian Assembly, led by pastor Garth Rowe, delivers inspiring, life-changing messages filled with wisdom and love. Recognized for his boldness to speak timeless truths at such a time as this, Pastor Garth connects political, social and economic issues with the Word of God.

12:30 pm

The Bottom Line

with Ray Cradock

30 Minute Program The Bottom Line is an interview program hosted by Dr. Ray Cradock with people from different backgrounds discussing various topics including those subjects that the ‘church’ doesn’t usually address. One of the programs signature pieces is an hour glass to remind people that time is running out and that Jesus is coming […]

1:00 pm

The Christian View

30 Minute Program The Christian View is a fast-paced, high-energy television talk show focusing on today’s headline

1:30 pm

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

2:00 pm

Tribal Trails

30 Minute Program Those who appear on camera are Indigenous Christians sharing what Christ has done for them. The majority of NCEM-TV’s staff work behind the scenes, giving opportunity for First Nations believers from various walks of life to share their thoughts and experiences. Through testimonies, songs and interviews, the program’s guests are effective communicators. […]

2:30 pm

Tribal Trails

30 Minute Program Those who appear on camera are Indigenous Christians sharing what Christ has done for them. The majority of NCEM-TV’s staff work behind the scenes, giving opportunity for First Nations believers from various walks of life to share their thoughts and experiences. Through testimonies, songs and interviews, the program’s guests are effective communicators. […]

3:00 pm

Coffee with God

30 Minute Program C.O.F.F.E.E with God. Covenant, Outpouring, For, Favor, Expectation, & Empowerment. Broadcasting from El Paso, Texas, join Pastor Lori Bowden and her guests and enjoying a Coffee with the Lord

3:30 pm

Light of God

60 minute Program The Light of God, Pastor Dave’s New Series! In this sermon Pastor Dave talks about Paul’s transformative testimony of the road to Damascus. Pastor Dave also shares about his own experience with God’s light.

4:00 pm

Recovery Strategies

30 Minute Program Recovery Strategies 4 Life (RS4L) talk show was specifically developed by a Christian ministry leader, counselor, and coach to guide hurting individuals through their healing journey from shame-based events and conditions. Based on Biblical truth, RS4L combines healing strategies for all three parts of our being: spirit, soul, and body. We tell […]

4:30 pm

Jim Cantelon Today

30 Minute Program JCT is an engaging verse-by-verse study of the Gospels (Matthew, Mark, Luke/Acts, John). It is both comprehensive and inspiring. Cantelon’s perspective is unique in that he planted the “King of Kings” Church in Israel and lived in Jerusalem with his family for seven years. He knows the country, culture, and history of […]

5:00 pm

Revelation Revealed

with Winston Hurlock

30 Minute Program  Dr. Winston Hurlock is an ordained minister of religion, a recording vocal music soloist and music teacher.  He pastored in the Ontario Conference of Seventh Day Adventist for over 35 years.  He authored one book entitled ‘Music and worship contemporary issues. He is the founder and director of Revelation Revealed ministry  that […]

5:30 pm

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

6:00 pm

Beyond Today

30 Minute Program Beyond Today is descended from a magazine of the same name originally published by the Worldwide Church of God (WCG)[3] from 1951 to 1986.[4] UCG split from WCG in 1995 over doctrinal disagreements, and started publishing its own version of The Good News the same year

6:30 pm

Solid Rock Assembly

30 Minute Program Solid Rock Christian Assembly, led by pastor Garth Rowe, delivers inspiring, life-changing messages filled with wisdom and love. Recognized for his boldness to speak timeless truths at such a time as this, Pastor Garth connects political, social and economic issues with the Word of God.

7:00 pm

Dil Ministries International

30 Minute Program Our faithful Lord attests Pastor V. Dill’s ministry with instant signs, wonders and miracles and mega multitudes in the parent Church in Dubai, King’s Revival Church International in the United Kingdom and worldwide with open air Miracle Moments Healing and Blessing Festivals in many nations. The blind see, the deaf hear, lame […]

7:30 pm

Amazing Facts

30 Minute Program Amazing Facts is a worldwide, multifaceted, soul-winning ministry committed to proclaiming the Gospel. We believe in the imminent return of Jesus Christ and in doing our part to lift Him up to the entire world.

8:00 pm

The Bottom Line

with Ray Cradock

30 Minute Program The Bottom Line is an interview program hosted by Dr. Ray Cradock with people from different backgrounds discussing various topics including those subjects that the ‘church’ doesn’t usually address. One of the programs signature pieces is an hour glass to remind people that time is running out and that Jesus is coming […]

8:30 pm

Our Jewish Roots

30 Minute Program Our Jewish Roots adheres to Romans 1:16 — To the Jew first and also to the Gentile. The evangelism of unbelievers and the exhortation of believers take precedence over all other activities of this ministry. Our Senior Theologian, Dr. Jeffrey Seif, succeeded Zola at the teaching helm of Zola Levitt Ministries and […]

9:00 pm

Prophetic Flow

with Apostle Charles

30 Minute Program

9:30 pm

Amazing Facts

30 Minute Program Amazing Facts is a worldwide, multifaceted, soul-winning ministry committed to proclaiming the Gospel. We believe in the imminent return of Jesus Christ and in doing our part to lift Him up to the entire world.

10:00 pm

Bible Discovery

30 Minute Program Bible Discovery is the online media center proclaiming the truth about Jesus Christ to those who are eager to learn more. BDTV trains and equips its viewers to live each day by God’s principles. It is an encouraging force that builds God’s people in their faith by living it out and encouraging […]

10:30 pm

Faith on Film

30 Minute Program With a burning desire to help Christians find better entertainment options, one man tirelessly promotes the message of “food for the soul” while introducing viewers to the men and women of faith who are making Christian films worth watching. The show’s simple format hides a deeper truth – good Christian people work […]

11:00 pm

Manna-fest

with Perry Stone

30 minute program Manna-fest is the weekly television program of Perry Stone that deals with in-depth prophetic and practical studies of the Word of God.

11:30 pm

A Funny Thing happened On My Way To Heaven

30 Minute Program Ginny and Terry have taken Jesus’ charge to “Go into all the world and preach the gospel” seriously. For over 25 years, they ministered in Europe, actually living in England and Poland for 16 of those years. For 10 years they pioneered the drama, “Heaven’s Gates and Hell’s Flames” all over East […]